Teilen
Speichern Gespeichert
Buchungstermine & Gäste

Ausstattung

Parterre
Eingangshalle
Wohnzimmer
TV, Herd (Holz), Sitzecke
Küche
Wasserkocher, Toaster, Kochherd, Dunstabzugshaube, Kaffeemaschine (pads), Kaffeemaschine (Filter), Kaffeemaschine (cups), Backofen, Spülmaschine, Kühl-/Gefrierkombination, Mixer, Küchenmaschine
Badezimmer
Dusche, Waschbecken, Toilette
Toilette
Toilette
In der 1. Etage
Schlafzimmer
Doppelbett (180 x 200 cm), Sitzecke
Schlafzimmer
Einzelbett (90 x 200 cm), Einzelbett (90 x 200 cm)
Badezimmer (Fußbodenheizung)
Badewanne, Dusche, Waschbecken, Toilette
Allgemein
Trockner
Whirlwanne
Sauna
Waschmaschine
Klimaanlage
Terrasse (überdacht, )
Garten
Grill
Parkplatz
Verfügbarkeit
Kalender wird geladen
Beliebte Orte in der Nähe
Klicken Sie hier, um Orte in der Nähe anzuzeigen
Wald 0 m
Andere (Fietsroutes direct vanuit het vakantiehuis) 10 m
Öffentliche Verkehrsmittel 500 m
Wald
0 m
Andere (Fietsroutes direct vanuit het vakantiehuis)
10 m
Öffentliche Verkehrsmittel
500 m
Lebensmittel
1000 m
Restaurants
1000 m
Meer
1.5 km
Wassersport
2 km
Zentrum
2.5 km
Reiten
2.5 km
Öffentliches Hallenbad
2.5 km
Touristeninformation
2.5 km
Arzt
2.5 km
Bank
2.5 km
Ausgehmöglichkeiten
3 km
Strand
4 km
Restaurants (Paal 17)
4 km
Golfplatz
12 km
Flughafen
110 km
Hausregeln

Bewertungen und Rezensionen

3.9
Angenehm
4 Bewertungen alle Bilder anzeigen
|
Von Gästen empfohlen
Herr Mank
4.8 /5
Blieb 6 Tage vor 1 Monat

Het was een heel gezellig ingericht huis met alles erop en eraan. Het was er heel rustig en de sauna en de jacuzzi was fantastisch. Je hebt per dag een tijdslot van 2 uur per huisje ter beschikking. We hebben enorm genoten van het eiland en het fijne verblijf!

Herr Splinter
1 /5
Blieb 2 Tage vor 3 Monaten

De beschrijving is van deze accommodatie is niet compleet. Enkele dagen voor het vertrek kregen we van de eigenaar een aparte email. De wellness is een gemeenschappelijk goed waarbij er voorafgaand gereserveerd moet worden, je deelt deze n.l. met 4 andere huisjes. Het kan dus zijn dat deze reeds volledig geboekt is waardoor je geen gebruik hiervan kan maken. Verder is de wellness alleen na overleg met de eigenaar toegankelijk voor kinderen jonger dan 12 jaar. Op basis van bovenstaande hebben wij geprobeerd de reservering te annuleren we zijn totaal niet gehoord door zowel de helpdesk van Belvilla en de eigenaar van de accommodatie. We zijn teruggekomen en zitten nu ook nog eens onder de uitslag van het vieze water van de jacuzzi. Voor ons nooit meer boeken via Belvilla en een tip aan iedereen om nooit deze accommodatie te boeken!

Antwort von Eigentümer

Gast is voor aankomst door de verhuurder telefonisch op de hoogte gebracht van de werkwijze in de Wellness tuin. Gast heeft aangegeven dat de oprechtheid en eerlijkheid van de verhuurder hem zeer heeft aangesproken en dat hij uitzag naar een mooi weekend. Van de wens om te annuleren was geen sprake. Vrouw van gast en dochter zijn op de aankomstdag welkom geheten door de verhuurder en persoonlijk binnengelaten in de accommodatie. Op Zaterdag heeft gast zelfs nog een persoonlijk bericht gestuurd naar de verhuurder met de mededeling dat hij een fijn verblijf had. Er bleek frustratie en ongenoegen te ontstaan toen gast in de middag ontdekte dat zijn beoogde Wellness tijdslot tussen 16:00 en 18:00 niet meer beschikbaar was. Gast heeft toen maar de hele avond 18:00-22:00 geblokt voor zijn eigen genoegdoening. Over vies water is niet gesproken. Laat ik benadrukken dat wij met reserveringen werken om juist de sauna en jacuzzi goed schoon te kunnen houden. Gast beschadigd met deze intens gemene en onterechte review de service van Belvilla en Wulpenweid!

Frau Van Der Reijden
5 /5
Blieb 2 Tage vor 4 Monaten

Wij hebben ons heerlijk vermaakt in dit prachtig huisje! Enorme omheinde tuin perfect voor de hond. We werden hartelijk verwelkomt en het is zeker aan te raden!!

Fragen? Möchten Sie eine weitere Unterkunft buchen?
Fragen? Möchten Sie eine weitere Unterkunft buchen?
Wir sind online! Chatten Sie mit uns. Weniger als 60 Sekunden Wartezeit.